Οι νέες συνθήκες  απαιτούν εργασία εν'κινήσει , εκτός γραφείου, απο το σπίτι σας. Εργασία χωρίς χρονικούς και γεωγραφικούς περιορισμούς με πλήρη πρόσβαση για εργασία στο πληροφορικό σύστημα της εταιρείας σας.

Η dtsapp καλύπτει αυτές τις ανάγκες σας με τις κατάλληλες εφαρμογές για αυτό τον σκοπό.

 

Web Report

Web Report

Η εφαρμογή Soft1 Web Report παρέχει τη δυνατότητα προβολής όλων των διαθέσιμων εκτυπώσεων της κεντρικής μηχανογράφησης Soft1. Με χρήση οποιουδήποτε browser και μέσα από ένα ασφαλές, αξιόπιστο και απολύτως ελεγχόμενο περιβάλλον, οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στις εκτυπώσεις που έχουν δικαίωμα και να αξιοποιήσουν στοιχεία και πληροφορίες που χρειάζονται σε εργασίες εκτός γραφείου.

Web 360

Web 360

Με την εφαρμογή της SoftOne Web360 μπορείτε να διαχειρίζεστε μέσω Web τις περισσότερες λειτουργικές ενότητες της κεντρικής μηχανογράφησης Soft1 (π.χ. προβολή όλων των ευρετηρίων και εκτυπώσεων, δημιουργία - μεταβολή - διαγραφή εγγραφών κλπ.). Η εφαρμογή SoftOne Web360 είναι ένα εναλλακτικό user interface του λογισμικού Soft1. Η επικοινωνία της επιχείρησης σας με τους πελάτες σας τώρα αλλάζει.

Web B2B

Web B2B

Soft1 B2B, που απευθύνεται σε επιχειρήσεις που επιθυμούν να αυτοματοποιήσουν σε μεγάλο βαθμό τις διαδικασίες συνεργασίας με τους πελάτες τους, δίνοντας τους τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση μέσω Web σε λειτουργίες της μηχανογράφησης Soft1 για να ικανοποιήσουν διάφορα οικονομικά και εμπορικά θέματα τους. Με χρήση οποιουδήποτε browser και μέσα από ένα ασφαλές, αξιόπιστο και απολύτως ελεγχόμενο περιβάλλον, οι πελάτες της επιχείρησης είναι σε θέση: • να διαχειριστούν πλήρως τις ενεργές παραγγελίες τους • να καταχωρήσουν νέες παραγγελίες • να ενημερωθούν για το στάδιο εκτέλεσης των ενεργών παραγγελιών τους • να ενημερωθούν για ένα σύνολο πληροφοριών, όπως οικονομική καρτέλα, στατιστικά ειδών, τιμοκαταλόγους κλπ.

Mycustomer

Mycustomer

Η εφαρμογή myCustomer αναβαθμίζει και διευρύνει τις συναλλαγές των επιχειρήσεων με τους πελάτες τους, ισχυροποιεί τις σχέσεις συνεργασίας ενώ συμβάλει στην μείωση των λειτουργικών δαπανών και στον περιορισμό του χρόνου εκτέλεσης των καθημερινών εργασιών.