Altec Software

Διαχείριση Πελατειακών Σχέσεων

Ένα CRM σύστημα επιτρέπει στις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται τις επιχειρηματικές σχέσεις, τα στοιχεία και τις πληροφορίες που συνδέονται με τους πελάτες τους.
Η αποθήκευση και η διαχείρηση γίνονται σε μια κεντρική τοποθεσία ώστε η πληροφορία να είναι προσβάσιμη απο πολλούς σε παγματικό χρόνο.

Αξιοποιήστε τα δεδομένα των πελατών σας για να δημιουργήσετε ισχυρότερες σχέσεις

ERP, Σειρά Atlantis , Atlantis Entry

ERP, Σειρά Atlantis , Atlantis Entry

Atlantis II Ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα για μεγάλες εμπορικές & βιομηχανικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών και οργανισμούς ιδιωτικού & δημοσίου τομέα.

Atlantis I Ολοκληρωμένο πληροφορικό σύστημα για μικρομεσαίες εμπορικές επιχειρήσεις.

Οι ανάγκες ακόμη και των πιο μικρών σύγχρονων επιχειρήσεων απαιτούν την ύπαρξη στρατηγικών στόχων και επιλογών, τόσο σε επιχειρηματικό, όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο. Κινητήριος δύναμη και των δύο αποτελεί το πληροφοριακό σύστημα της εταιρείας. Atlantis Entry III Atlantis Entry II Atlantis Entry I

CRM ATLANTIS II CRM

CRM ATLANTIS II CRM

Το ATLANTIS II CRM αποτελεί ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον Διαχείρισης των Σχέσεων με τους Πελάτες μιας επιχείρησης, πλήρως ενσωματωμένο στο ATLANTIS ERP. To πρωτοποριακό user interface του Atlantis Entry III C.R.M. (matrix type πολλαπλών επιπέδων), επιτρέπει τον χρήστη να εντοπίζει με μια ματιά τις πληροφορίες που τον ενδιαφέρουν και ταυτόχρονα να τις επεξεργάζεται εύκολα και γρήγορα.

Παροχή Υπηρεσιών

Παροχή Υπηρεσιών

Το 'ΚΕΦΑΛΑΙΟ Services' είναι ένα πλήρες πρόγραμμα που περιλαμβάνει: Υπηρεσίες, Πελάτες, Παραστατικά Παροχής Υπηρεσιών, Εισπράξεις, Ραντεβού, Γραφικές Φόρμες Εκτύπωσης Παραστατικών, Οικονομικές & Στατιστικές Εκτυπώσεις, Report Level 1.

TAX Manager

TAX Manager

Φορολογικός Μηχανισμός Σήμανσης «TAX MANAGER III» Αριθμός Έγκρισης Υπουργείου Οικονομικών: 15 FGD 505 / 13-11-2013 Ο φορολογικός μηχανισμός σήμανσης TAX MAΝAGER III καλύπτει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες της εταιρίας σας για ένα σύστημα μικρό σε διαστάσεις και εύκολο στη χρήση ενώ παράλληλα, διαθέτει ενσωματωμένες θύρες USB & Ethernet για εύκολη σύνδεση, μικρό χρόνο ανταπόκρισης & παρέχει αυτονομία 6 ωρών εκτός τροφοδοσίας ρεύματος.

Ένα σύστημα CRM θα δώσει την προβολή σας στο δραστηριότητα της ομάδας πωλήσεων σας, σας επιτρέπουν να αναφέρουν την πρόοδό σας στο εσωτερικό της, και να ανοίξουν διαύλους για διαφανή συνεργασία σε όλη την ομάδα. Με άλλα λόγια, ό, τι ακριβώς χρειάζεστε για να κάνετε το επόμενο βήμα ως μια επιτυχημένη επιχείρηση

Κατάλληλα Προγράμματα

Δείτε τις λύσεις για αυτή την υπηρεσία

  • Clean and lightweight code
  • User friendly interface
  • Supports touch gestures for mobile devices
  • Built with the UIkit framework